dimarts, 30 de juny de 2009

En construcció

Properament, tota la informació sobre les activitats de la Festa Major: concerts, teatre, activitats infantils, imatges de la festa major al llarg del temps, dels cartells de la Festa Major...

9 comentaris:

 1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. A falta de información por parte del ayuntamiento aqui un servidor ha estado buscando conciertos en el prat en septiembre y os puedo decir que me sale que en fechas de fiesta mayor actuan en el prat HOMBRES-G y FANGORIA.

  ResponElimina
 3. Pues menuda mierda, tendrian que traer grupos estilo boikot, barricada, etc. Que para ser comunista este alcalde no lo parece la verdad.

  ResponElimina
 4. Hombres G ok! Pero Fangoria??? Hoy he soñado, por poético que suene, que venía Fito, eso si sería un gran concierto!!! Pero queremos información confirmada YAAA!!!

  ResponElimina
 5. aviam si porten grups catalans...

  ResponElimina
 6. Grups catalans, no, gràcies. Prefereixo Hombres G i Fangoria.

  ResponElimina
 7. hi ha d'haver de tot perquè no tothom té els mateixos gustos...

  ResponElimina
 8. Home, els Pets ja van actuar per les festes! Pero un grup com Whiskin's o Sanjosex o un de versions com Strombers estaria bé i segur que són més econòmics que extriunfitos (o fracasitos, com diu el pratense Risto Mejide). Buenu, de totes maneres haurem d'esperar a que ens donin la notícia de qui bé, sigui de casa o no. Vingui qui vingui que ens animi la festa, que de festa en tenim moltes ganes!!! Ànim pels que torneu a la feina aquesta setmana!!!

  ResponElimina
 9. Ja podeu consultar tota la programació a la web municipal: www.elprat.cat

  ResponElimina