divendres, 28 d’agost de 2009

La Festa Major 2009

Entre divendres 25 i dilluns 28 de setembre, El Prat està de Festa Major.

En aquests quatre dies, més de 100 activitats es succeeixen per tota la ciutat, activitats pensades perquè tothom gaudeixi, grans i petits. I en les que les entitats de la ciutat participen activament amb tot tipus de propostes.

Tota la programació a la web municipal

Destaca la música amb tres espais: els concerts de gran format al Parc Nou, l'espai de La Capsa, ubicat al pàrquing de l'estació de Renfe i l'espai de les músiques d'arrel al Parc del Fondo d'en Peixo. Entre d'altres grups, ens visitaran: Fangoria, Hombres G, Manel, Miqui Puig, Momo, Ai, Ai, Ai, Las Migas, La Mala Rodríguez...

A la pl. Pau Casals, trobarem el ja tradicional espai de teatre de carrer amb espectacles de circ que combinen diverses disciplines.

Les activitats de cultura tradicional no podien faltar: diferents cercaviles per tota la ciutat, la Tamborinada, la Trobada Castellera, la Trobada de Gegants, el Pratifoc (que aquest any tindrà tres sortides: el Correfoc de les Bèsties, el Pratifoc d'adults i el Pratifoc infantil).

I un llarg etcètera que inclou entre d'altres les activitats esportives, els espectacles infantils per als més petits o els balls de Festa Major.

A més a més, enguany es podrà seguir i participar en la Festa mitjançant les xarxes socials: el bloc, facebook, twitter, flickr ...

A gaudir de la festa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada