dissabte, 26 de setembre de 2009

Aviador Dro, Fangoria i Miqui Puig omplen el pàrquing de l'estació

Molta gent i bona música en la primera de les nits a la carpa de La Capsa

Des d'una hora i mitja abans de l'inici del concert, gran quantitat de públic començava a accedir a la carpa de La Capsa], que va obrir la primera nit de Festa Major amb un ple absolut a l'espai.

Els encarregats de començar la nit van ser els madrilenys Aviador Dro que ja havien trepitjat en altres ocasions l'escenari de la Capsa, el darrer cop el 2004, en el marc del Love Boat. Van ser molts els seguidors d'aquests supervivents de la "movida madrileña", que van aplegar-se ja des de les proves de so per seguir un grup caracteritzat per paisatges sonors d'estètica molt futrista per fer una lectura crítica de la societat en què vivim.

La seva actuació va donar pas al plat fort de la nit, Fangoria, una altra icona supervivent de la moguda que va agrair a la ciutat l'oportunitat de tornar a l'escenari de La Capsa on ja havia passat als volts del 2000. Fangoria va presentar els temes del seu darrer treball más es más sense oblidar temes clàssics que han convertit la parella en una icona del pop electrònic a nivell espanyol. L'acurada posada en escena i la presència de ballarins i imatges van reforçar el contundent directe que va convèncer als seus admiradors i també a aquells qui no havien acabat de descobrir el projecte musical que s'amaga rera Olvido Gara, Alaska.

La mateixa Alaska va encarregar-se de presentar, com bé va dir, a un dels grans amb qui sempre és un plaer compartir escenari, Miqui Puig DJ. Aquest polifacètic i eclèctic músic va fer una sessió que, tot i els problemes tècnics a l'inici, va saber connectar amb el públic amb una encertada varietat de temes sàviament triats i enllaçats fins prop de les sis del matí en què l'incombustible públic encara va exigir un bis per posar punt i final a la primera jornada.


El reportatge del concert del Prat TV


Algunes imatges del concert

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada