dimecres, 23 de setembre de 2009

ClicPrat'09


Si t'agrada la fotografia, els dies de Festa Major pots participar a la Gimcana Fotogràfica CLICPRAT, que enguany celebra la setena edició.

Grans i petits, no importa l'edat, podeu participar en aquest joc i descobrir la Festa Major des d'una perspectiva fotogràfica.

La gimcana està organitzada per l'Agrupació Fotogràfica i el Centre Cívic Jardins de la Pau. Es proposen 3 temes a fotografiar: cultura tradicional, teatre de carrer i concerts, cal presentar 2 fotografies de cada tema. La resta (fins a les 9 fotografies) podran ser de temàtica lliure, relacionada amb la Festa Major!

La inscripció, gratuïta, està oberta fins dijous al Centre Cívic Jardins de la Pau i al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, cal presentar la butlleta.

Entre el 16 d'octubre i el 4 de novembre es realitzarà l'exposició d'una selecció de 50 fotografies. El dia 16 d'octubre a les 19.30 hores es realitzarà el lliurement de premis (2 premis per categoria).
Més informació sobre les bases de la gimcana

Altres propostes fotogràfiques:
Si tens un perfil a flickr, pots sumar-te al grup: El Prat Foto i compartir les teves imatges.
I t'animem a etiquetar les fotos que facis de la festa, com El Prat Cultura, a facebook, per entre tots i totes crear l'àlbum de la Festa Major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada