dilluns, 28 de setembre de 2009

El Hip Hop omple la carpa de La Capsa la darrera nit de concerts

La Mala Rodríguez i Mucho Muchacho, un duet d'excepció per la darrera nit de concerts a la carpa de La Capsa

La darrera de les nits a la carpa de la Capsa] va començar amb un nombrós públic amb ganes de gaudir d'una de les icones del hip hop espanyol.

La nit va començar amb el Dj de la Mala Rodríguez escalfant motors, la pujada a l'escenari de la Mala va encisar tothom i en dos minuts el públic s'entregava al concert. Però la nit només acabava de començar quan la Mala va fer pujar a l'escenari uns músics excepcionals amb Refree al capdavant, juntament amb ells va fer una part de la seva actuació que va convèncer els assistents.

El punt i final de La Mala va ser però l'inici d'un moment especial. Mucho Muchacho acompanyat de Zemo pujava a l'escenari del seu barri amb les ganes d'aquells qui juguen a casa... Els assistents tenien ganes de Mucho i no els va defraudar. Més enllà de fer una sessió de dj, el Mc pratenc va rimar alguns dels temes que l'han fet gran com a 7 notas 7 colores. Després d'aquest clímax la sessió va seguir amb un nivell altíssim demostrant que, més enllà de ser un Mc referent en el hip hop espanyol, Mucho Muchacho té molt a dir en el món de la música des de vessants molt diferents.

Algunes imatgesVegeu reportatge al Prat.TV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada