divendres, 18 de setembre de 2009

Els infantils de la Festa Major

Durant la Festa Major, els més petits, també són els protagonistes, amb un seguit d'activitats pensades perquè gaudeixin d'allò més:

El FESTIVAL DE LA DIVERSIÓ, amb la col·laboració del GISC, torna al Parc Nou, dissabte a partir de les 10 hores. Amb tallers, jocs, inflables... Diversos TALLERS DE DIBUIX que organitzen la Peña Taurina i el Cercle Artístic i de Pensament del Prat, també comencen al voltant de les 10h. Una altra opció de matí, és el taller familiar que es realitzarà al parc Fondo d'en Peixo, EL PRAT DES D'UN ESTRI_ALÇADOR.
A la tarda, la cia. Vatua l'olla ens porta PUGEU A LA FURGO! un espectacle que ens portarà a fer el viatge més emocionant i amb més marxa de l'any. I si prefereixes una bona xocolatada amb animació, la trobaràs a la pl. de Ramon Roigé.

Diumenge, l'itinerari infantil, proposa participar a la Festa de l'escuma, a les 12 a la pl. de Sant Jordi. I a les 18h a la pl. de Louis Braille, ATLÈTIC PÀNXING, amb la cia. Pa Sucat, un espectacle d'animació amb música i ball. A les 19h, una novetat, el PRATIFOC INFANTIL.

Dilluns, ens ofereix un munt de possibilitats, al matí: a les 10h, comença el TALLER DE CIRC LA BERTA, a la pl. de SAnt Jordi. Si a les 11h passeges per l'av. de la Verge de Montserrat, pots trobar-te amb un personatge de conte, a l'itinerant ELS SOMNIS D'ALÍCIA. Tot seguit, a les 12h, començarà a la pl. de la Constitució CARAVAN, de la cia. Tot Circ. I a les 18h, INTRÍNGULIS, de Cop de Clown.

I la fira i les atraccions infantils al Parc de la Solidaritat, CEM Sagnier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada