dimarts, 22 de setembre de 2009

La Música de Festa Major: La Capsa

Com cada any, la música té un paper protagonista a la Festa Major, aquest any torna a haver-hi tres espais

La Capsa fa la proposta musical més jove de la Festa. Tres estils ben diferents, es succeiran les nits de divendres, dissabte i diumenge al pàrquing de l'estació de Renfe.

· La primera nit, divenres a partir de les 23.30 hores obre l'espai amb l'actuació de FANGORIA, AVIADOR DRO i MIQUI PUIG DJ.
· Dissabte, a les 23.30 hores, serà el moment de tradicional revetlla jove de Festa Major, que es realitzava anys anteriors a la pl. de Blanes. Amb MOMO (banda tribut a Queen), DR. FIVE (grup camaleònic que oferirà un concert de festa, ple de rock, soul, funk pop, R&B, hip hop, reggae...) i els DJs pratencs JACKIE&NUCA.


· I diumenge a les 22.30h, per tancar aquest espai de música, nit de hip hop amb LA MALA RODRÍGUEZ i MUCHO MUCHACHO DJEls altres espais de música de la Festa Major són:
· El Parc Nou, on es realitzaran els concerts de gran format, pensats per un púbic heterogeni. Hombres G (la nit del dissabte, a les 22 hores), i Nena Daconte (diumenge, a les 21 hores).

· L'espai de les Músiques d'arrel tradicional, del Parc de Fondo d'en Peixo. Amb propostes diferents que van des del blues humorístic (El Prat), la rumba, música tradicional catalana, el rock bereber, la música africana, gautxa, els tangos, ... per acabar amb Manel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada