dimecres, 16 de setembre de 2009

La Música de la Festa Major: el Parc Nou

Com cada any, la música té un paper protagonista a la Festa Major, amb tres espais:

· Al Parc Nou trobarem, els concerts de gran format, pensats per un púbic heterogeni. Es combina un grup pop que va tenir el seu esplendor als any 80, però que continua editant discos, després de més de 20 anys: Hombres G (la nit del dissabte, a les 22 hores). I Nena Daconte (diumenge, a les 21 hores), amb una cantant sorgida de les primeres fornades dels programes mediàtics i que està consolidant una carrera d'èxit en el panorama musical.

· L'Espai La Capsa, al pàrquing de l'estació de Renfe, amb tres propostes d'estils ben diferents, la primera nit actuaran Fangoria, Aviador Dro i Miqui Puig DJ, la segona serà la tradicional revetlla jove de Festa Major, que els realitzava anys anteriors a la pl. de Blanes. I la tercera, la nit de hip hop amb La Mala Rodríguez i Mucho Muchacho DJ

· El tercer espai és el de les Músiques d'arrel tradicional, del Parc de Fondo d'en Peixo. És una proposta per sentir i ballar músiques d'arreu, propostes diferents des del blues humorístic (El Prat), la rumba, música tradicional catalana, el rock bereber, la música africana, gautxa, els tangos, ... per acabar amb Manel (guardonat, avui mateix amb el premi Puig-Porret de la crítica musical al l'artista més destacat dels territoris de parla catalana)

Però per començar a obrir boca, a continuació un parell de vídeos d'HOMBRES G I NENA DACONTE, la música del Parc Nou!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada