diumenge, 27 de setembre de 2009

La nit de pl. Blanes es renova a la carpa de La Capsa

Clímax musical i festiu amb Momo, els clònics de Queen i la proposta de la Nit Plaça Blanes a la carpa de La Capsa]

La segona de les nits a la carpa de la Capsa] va voler recuperar l'esperit de les nits de la Plaça Blanes, enguany en obres per la remodelació de la plaça i la construcció d'un pàrquing soterrani. El Comitè de Solidaritat amb Amèrica Central va organitzar una barra on van servir mojitos tal i com es feia a la plaça Blanes.

La nit va començar amb Momo, un grup de tribut a Queen que va repassar els grans èxits d'aquesta banda i que va impresionar els assistents pel virtuosisme de cadascun dels membres que van pujar a l'escenari. Molts dels assistents van apropar-se al líder del grup, Momo Cortés, per felicitar-lo pel projecte un cop acabat el concert.

L'ambient i el públic estaven ja preparats per rebre a Dr. Five, la banda va repassar i fer ballar a tothom amb estils i propostes tan diferents com Welcome to Tijuana, Lady Melmelade o Escuela de calor.

Jackie & Nuca, els dj's locals amb el suport d'un vj del Prat, van prendre l'escenari amb el seu uniforme de batalla i van revifar l'ambient generat per Dr. Five per començar la seva sessió que no va deixar de lligar els grans hits de tots els temps fent ballar al nombrós públic que seguia la festa amb ganes de veure sortir el sol.

Algunes imatges del concert


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada