dijous, 24 de setembre de 2009

Teatre i circ a la Festa Major

Els espectacles de teatre i el circ formen un dels itineraris bàsics de la Festa Major, tots els dies es poden trobar diferents activitats d'aquestes disciplines que ens acostaran a les arts escèniques des de diferents vessants.

LA CIRQUERA, teatre de carrer, s'ubica, com en els darrers anys, a la pl. de Pau Casals, amb propostes de circ que combinen diferents disciplines, essent molt visuals i participaties. Tots i totes preparades per si cal sortir a l'escenari a donar un cop de mà els clowns!!

Divendres, a les 23 hores, s'inaugura aquest espai, amb una sessió golfa de la mà de CIRC-HULA (Bèlgica), i LOS CHIMICHURRI (Argentina). Màgia, malabarismes, acrobàcies, equilibris i contorsionisme ompliran la nit.Diumenge a les 20 hores, actuaran CRIS GUASOSKI (Catalunya) i TILT! (Catalunya, Austràlia). Aquest cop, plats xinesos, la desmitificació d'objectes, la manipuació de barrets, aeris... ens acompanyaran en aquesta sessió.
Dilluns a les 19 hores, es posa el punt final d'aquest espai, amb AKIRACHAN (Catalunya) i MUMUSICS-MERCI BIEN (Catalunya), dos espectacles que combinen tècniques com els diàbolos, el llençament de ganivets, els jocs amb foc... amb un pallasso músic, excel·lent equilibrista.EL TEATRE, té dos espais de referència:

El TEATRE MODERN acollirà, diumenge 27 a les 19 hores, PAGAGNINI.
El nou espectacle que Yllana coprodueix amb Ara Malikian, i que reuneix en un mateix plànol l'humor, la bogeria i la música. No t'ho pots perdre!!
Les entrades anticipades ja estàn a la venda al telentrada
El TEATRE KADDISH, oferirà dissabte, diumenge i dilluns a les 19 hores, CABARET VOLTAIRE. Estrena en castellà, una setmana abans de viatjar a Madrid, per presentar-lo al Teatro de las Aguas, després de gaudir d'una molt bona recepció de critica i públic a l'Espai Brossa, entre d'altres. És la seva proposta més dadaïsta, si encara no l'heu vist, aprofiteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada