diumenge, 27 de setembre de 2009

Trobada de gegants

A primera hora del matí els gegants han començat a invair la ciutat, amb la plantada a la pl. de la Vila

Sota un dia radiant i amb gran èxit de convocatòria s'ha desenvolupat la trobada de gegants d'enguany. Cap a les 11.30 hores del matí els gegants i gegantes han començat a aixecar-se per fer un cercavila pels carrers de la ciutat, fins al parc del Fondo d'en Peixo, on s'ha fet la tradicional ballada.

S'han passejat per la ciutat les colles de Castelldefels, Sant Feliu de Guixols, Sant Climent de Llobregat, Sant Viçenç dels Horts, Cerdanyola del Vallès, Sant Josep de l'Hospitalet, el Drac d'Or del barri de Santa Eulàlia de l'Hospitalet, Sant Carles de la Ràpita, Sant Quirze del Vallès, la Colla de Sant Jaume de Barcelona i els Capgrossos de la Florida.

Les colles de la ciutat (Colla de gegants del Prat, Colla Gegantera del Delta del Llobregat, AMPA del Col·legi Mare de Déu del Carme i del CEIP Charles Darwin i els IES Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, Baldiri Guilera i Doctor Trueta) han tancat la cercavila amb els diferents gegants, gegantes i gegantons... el Rotllà i la Griselda (la reialesa), en Pere i la Paulina (la pagesia) i en Joanet; l'Eulàlia i el Josep Canudas, el Sisquet i la Carmeta, el Carles, la Sara i la Jonquina, l'Estany i la Ricarda, l'Irialb i el Sadalí, i la Trueta i el Cosme...

Algunes imatges de la trobadaVegeu el reportatge del Prat.TV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada