diumenge, 27 de setembre de 2009

XXV Pratifoc

Èxit de participació en les diferents sortides del Pratifoc

Enguany el Pratifoc ha fet tres sortides durant la Festa Major. El Correfoc de Bèsties, per commemorar el 18è aniversari del Pollo. Hi van participar dues bèsties espectaculars, que van ser testimoni del seu bateig la Garsa de Sant Feliu i el Drac de Granollers.

El Pratifoc per excel·lència, que va obrir la nit de dissabte, com sempre, compleix amb les espectatives. Milers de persones van viure-ho de prop. La Colla de Diables del Prat, acompanyats de la Collada de Sis Camins de Vilanova i la Geltrú i dels Diablots d'Olesa de Montserrat, van recórrer el nucli antic de la ciutat, sortint del Parc del Fondo d'en Peixo, on els esperava una gran congregació de públic, i fent el ball final a la pl. de la Vila.

Vegeu el reportatge del Prat TV

Finalment, l'altra novetat ha estat el Pratifoc infantil amb tabalada inicial, que s'ha celebrat diumenge. Els més petits, també han tingut el seu espai de foc. La colla infantil de Diables, ha estat acompanyada, en l'estrena del pratifoc infantil dels Diables Toc de Foc de la Bòbila, els Diables Boiets Esquitxafocs i les Espurnes del Gornal.

Algunes imatgesVegeu el reportatge del Prat.TV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada