dijous, 29 d’octubre de 2009

Resultat de l'enquesta participativa sobre la Festa Major

Una de les novetats d'enguany de la Festa Major, ha estat el canal de participació i valoració de la festa que es va obrir al Consensus.
Transcorregut un mes de la Festa Major s'han recollit les opinions i suggeriments que més de 100 persones han fet utilitzant aquest canal de participació.
Totes les respostes es poden consultar en el següent link, però com a resum dels mateixos es destaca que:

Les activitats en que han participat la majoria dels i les enquestades són les musicals (un 31% de les respostes) i els actes de cultura tradicional (un 28% de les respostes).
Les Músiques al Parc i el concert d'Hombres G (activitats musicals), el Pratifoc (activitat de cultura tradicional), la Cirquera (teatre i circ) i l'espectacle pirotècnic són les activitats més valorades pels participants de l'enquesta.

El programa de mà es mostra com l'element més utilitzat per a informar-se sobre les activitats de la Festa Major. I la majoria, un 75% dels participants en l'enquesta coneixien les eines 2.0 que, enguany, s'han posat en marxa, destacant-se l'ús del facebook.

Una altra de les novetats d'enguany, ha estat les versions que tres joves músics de la ciutat han realitzat de la sardana de Festa Major, el 56% dels participants en l'enquesta afirmen conèixer-les.

Respecte als mocadors i banderes, el 90% valoren positivament que es realitzin, tot i que el repartiment es valora com a negatiu en el 83% dels casos.
El perfil dels participants a l'enquesta és un 57% dones i un 43% homes. En relació a les edats, un 47% són joves i la resta un 52% adults.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada