dilluns, 27 de setembre de 2010

Circ i teatre de Festa Major

Els espectacles de teatre i el circ formen un dels itineraris bàsics de la Festa Major, durant tots els dies hem pogut gaudir d'activitats d'aquestes disciplines que ens han acostat a les arts escèniques des de diferents vessants.

La Cirquera, en la seva quarta edició, consolida la pl. de Pau Casals, com un dels espais protagonistes de la Festa Major, amb gran èxit de públic en les tres sessions d'enguany:la golfa de divendres, la de tarda de diumenge i la matinal de dilluns.
Les propostes originàries d'Argentina, Andalusia, Xile, Catalunya, Brasil, Veneçuela i Madrid han combinat diferents tècniques: malabars, acrobàcia d'alçada, cintes, equilibri, tel·les... han fet gaudir el nombrós públic que omplia les grades de gom a gom en les tres sessions.
El Teatre Modern, s'ha vestit de Festa Major, per acollir "Un déu salvatge", de Yasmiza Reiza. Tàndem que reinventa la mirada sobre els passatges musicals. El públic assistent amb un repartiment va gaudir d'allò més amb les diferents interpretacions d'uns músics excepcionals.

Algunes imatges de La Cirquera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada