dilluns, 27 de setembre de 2010

Juan Perro i la Cabra Mecánica tanquen els concerts a la carpa de La Capsa]

Dues grans propostes musicals s'han passejat avui per l'escenari de La Capsa], amb diferents estils i diferents trajectòries però amb la qualitat i la bona sintonia com a comú denominador.

No és el primer cop que Juan Perro actua a la nostra ciutat, però cada cop que torna ho fa amb una gran proximitat i generant una bona sintonia que es recorda durant una bona temporada. Avui, l'antic líder de Radio Futura ha presentat el seu nou treball que no es comercialitzarà fins que acabi la gira... En aquesta etapa i, con en d'altres ocasions, es contagia dels sons cubans sense perdre matissos de blues, jazz.... Més enllà de la seva personalitat, la banda que l'acompanya està formada per grans noms de l'escena musical com el guitarrista Joan Vinyals... Una vegada més ha estat un plaer poder gaudir de Juan Perro.

La Cabra Mecánica tampoc són uns desconeguts a la ciutat. El guitarrista de la banda, Pepo López, és del Prat i, tant el baixista com el bateria actual, han estat també dinamitzant les jam sessions de La Capsa durant una temporada... Aquesta casualitat (o no) ha fet que el concert d'avui hagi estat especial. Per una banda, pel fet que avui alguns músics jugaven a casa, per l'altre, pel fet que, després de 15 anys, La Cabra Mecánica plega veles i posa punt i final al projecte que tants èxits els ha donat. El públic, conscient, s'ha entregat a un directe treballat i virtuós, amb una gran capacitat de connectar amb una música fresca i unes lletres plenes de metàfores sobre la quotidianitat...


La mescla de propostes ha estat un bon punt i final per a les nits de concerts a la carpa de La Capsa. Per l'any vinent més i millors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada