dilluns, 27 de setembre de 2010

Matinades, Trobada de gegants i sardanes

A primera hora del matí la Casa de Aragón i la Colla de Diables ha sortit a desperatar la ciutat a ritme de xaranga i petards. A continuació, la plaça s'ha omplert de gegants, que a les 11.30 hores del matí han començat a desfilar pels carrers de la ciutat fins al parc del Fondo d'en Peixo.

S'han passejat per la ciutat les colles de la Roca del Vallés, Sant Carles de la Ràpita, Barberà del Vallès, Castelldefels, La Granada, Corbera de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Malgrat de Mar, Dos Rius i el Drac d'or de d'Or del barri de Santa Eulàlia de l'Hospitalet.

Les colles de la ciutat (Colla de gegants del Prat, Colla Gegantera del Delta del Llobregat, AMPA del Col·legi Mare de Déu del Carme i del Escola Charles Darwin i els Institut Salvador Dalí) han tancat la cercavila amb els diferents gegants, gegantes i gegantons... el Rotllà i la Griselda (la reialesa), en Pere i la Paulina (la pagesia) i en Joanet; l'Eulàlia i el Josep Canudas, el Sisquet i la Carmeta, el Carles, la Sara i la Jonquina, l'Estany i la Ricarda, l'Irialb i el Sadalí, i la Trueta i el Cosme...

La Trobada gegantera ha estat marcada per un emotiu record a Mònica de la colla gegantera del Prat.

A les 12 del migdia Amics de la Sardana ha organitzat la ballada tradicional a la plaça de la Vila, amb música de la Cobla del Baix Llobregat, posant el punt i final a les activitats de cultura tradicional de la Festa Major del Prat.

Algunes imatges


I el reportatge de elprat.tv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada