dilluns, 20 de setembre de 2010

Noves versions de la Sardana del Prat

La Capsa continua el projecte, endegat l'any passat, de treballar amb músics locals en versionar La sardana de Festa Major.

Enguany els músics que han col·laborat amb La Capsa, reinterpretant la sardana són: Dharma&Viyou, amb una versió power pop; Make i el seu hip hop electrònic i la versió funky-bulerías de Sittar Green.

El 1945 va estrenar-se la sardana La Festa Major d'El Prat amb música del mestre Jaume Ventura i Tort (L'Hospitalet 1911-1985) i lletra del pratenc Fernando Casanovas Civit. Des de la seva creació, aquesta peça ha sonat als carrers de la nostra ciutat cada mes de setembre.

Aquestes tres noves versions, s'uneixen a les de l'any passat de Los Gaiters del Llobregat (en clau tradicional), Iñaki Ezcurra (salsa i als sons mestissos), i Pigmy (pop, folk).

Aquestes versions així com l'original podran escoltar-se en diferents actes de la Festa Major del Prat, però també es poden descarregar de forma gratuïta des de la web de La Capsa. Les trobareu en mp3, i adaptades per a instal·lar-les als vostres telèfons mòbils.

Aquí podeu escoltar les tres noves versions de la Festa Major del Prat!


Dharma&Viyou


Sittar Green


Make

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada