dissabte, 25 de setembre de 2010

Primera nit de concerts a la carpa de La Capsa]


La primera de les nits de concerts a la carpa de La Capsa] ha estat marcada per la música pop, el vent i quatre gotes. Durant la tarda el vent allunyava la pluja i acompanyava les bandes en les proves de so.


La Cola Jet Set ha pujat puntual dalt de l’escenari, tenien ganes d’aprofitar tots i cada un dels minuts per contagiar el públic i fer-lo gaudir del seu pop alegre i fresc, amb una posada en escena al més pur estil anys 60 amb quatre noies en primera fila… El seu ha estat un directe que ha enganxat, sobretot quan han recuperat el gran èxit de “los fresones rebeldes” per posar fi al seu concert i donar pas al segon grup de la nit.

La Bien Querida és una d’aquelles bandes que ha anat agafant volada en els darrers temps. El seu és un pop romàntic i íntim que embolcalla… Cap a mitjanit la banda ha pres l’escenari per presentar-nos un directe fidel al seu disc, en alguns moments massa homogeni i lineal però que ha agradat als nombrosos fans que cantaven algunes de les famoses cançons del grup.

El darrer grup de la nit, Astrud, no és el primer cop que presenta el seu pop pels escenaris de la Capsa], aquest cop però ho fan amb un format més agosarat. Acompanyats del col·lectiu Brossa, han reinterpretat els seus grans èxits amb arranjaments adaptats al conjunt de corda que els acompanyava… Els dos darrers bisos han complagut als nombrosos admiradors del grup, “hay un hombre en España que lo hace todo” y “todo nos parece una mierda”.

Mentre escrivim aquest post, Guille Milkyway, alma mater de La Casa Azul, està fent ballar els més noctàmbuls amb l’habitual domini d’un dj acostumat a jugar amb la pista de ball movent-se entre grans clàssics del pop i propostes desconegudes que fan gaudir a tothom de les seves sessions. Una excel·lent forma de tancar la primera de les nits de festa major!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada