dimarts, 26 d’octubre de 2010

La valoració ciutadana de la Festa Major

Un cop finalitzada la Festa Major, es va tornar a obrir un canal de participació i valoració de la festa, mitjançant el Consensus.

Enguany, s'ha recollit les opinions i suggeriments de 156 persones, un 50% més de respostes que l'any anterior. Com a resum de les mateixes es destaca que:
Les activitats en què han participat la majoria dels i les enquestades són les musicals (un 29% de les respostes) i els actes de cultura tradicional (un 28% de les respostes). Amb percentatges similars a l'any anterior.

Les Músiques al Parc i el concert de Juan Perro i La cabra mecànica (activitats musicals), el Pratifoc (activitat de cultura tradicional), la Cirquera (teatre i circ) i l'espectacle pirotècnic són les activitats més valorades pels participants de l'enquesta.

El programa de mà es mostra com l'element més utilitzat per a informar-se sobre les activitats de la Festa Major (amb un 34%), entrant en força les xarxes socials com a element de comunicació, amb un 20%. En aquest sentit, les eines 2.0 de la festa major, són conegudes per un 79% dels participants de l'enquesta, es destaca entre totes la pàgina de festa major, amb un 41% de les respostes, doblant-se gairebé el coneixement de la resta d'eines per part de la població.

Una altra de les novetats de l'any passat, les versions de la sardana realitzada per músics locals, manté els seus nivells de coneixement per part dels enquestats, entorn el 52%.

Respecte als mocadors i banderes, el 81% valoren positivament que es realitzin, tot i que el repartiment es valora com a negatiu en el 65% dels casos (percentatges inferiors a l'any anterior).

El perfil dels participants a l'enquesta s'equilibra amb un 49% tant de dones com d'homes. En relació a les edats, un 67% de les respostes són de persones entre 21 i 40 anys (amb un 50% de resposta de cada interval de 10 anys).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada