dimarts, 5 de juliol de 2011

Avançament de la Festa Major

Els espais de la Festa Major es consoliden: l'aparcament de l'estació de Renfe per als concerts de gran format, les Musiques al Parc del Fondo d'en Peixo com a punt de trobada i descoberta de musiques i persones, la pl. de Pau Casals amb la Cirquera, entre d'altres.

Un llarg llistat d'activitats organitzades per les entitats de la ciutat i per l'Ajuntament conformen un programa on tothom pugui trobar el seu espai i gaudir de la festa: balls amb orquestra, concerts clàssics i moderns, teatre, circ, animacions de carrer, exposicions, infantils, activitats esportives, espectacles de foc i cultura tradicional que faran del Prat un espai únic d'alegria i convivència.

Alguns dels artistes que ens acompanyaran durant la Festa són Andy i Lucas, Pastora, La Frontera, Mazoni, Delorean, Pony Bravo, La Troba Kung Fu, Anna Roig i l'ombra de Ton Chien, Balkatalan o Murfila, també actors com Abel Folk, Toni Sevilla i Emma Vilarasau, o músics de la ciutat com Tara o Xavi Alias.

Aquest any serà el de la consolidació de la Festa Major 2.0. Per tercer any consecutiu les eines virtuals ens permetran donar una cobertura dinàmica, complementària i participativa de la Festa, a través del bloc, però també facebook, twitter, flickr, youtube, spotify, groveshark... Animem als piuladors a utilitzar ja, #fmelprat, per fer comentaris sobre la festa.

Tota la informació sobre els diferents actes, es podrà consultar a la web municipal, a partir del 25 de juliol.

5 comentaris:

 1. Us ho curreu tant que ja no se que és millor, si les festes del Prat o la Mercè. ;)

  ResponElimina
 2. este año las fiestas seran de todo el pueblo o solo del casco antiguo como el año pasado??

  ResponElimina
 3. La Festa Major és de la ciutat, de tots i totes! Es realitzen activitats a diferents espais (sobretot places i jardins): pl. de Sant Jordi, pl. de la Remodelació, Parc Nou, Pl. Louis Braille, Pl. de la Constitució, Jardins de la Pau, Artesà, Cèntric Espai Cultural, Pl. de Pau Casals, Jardins del Cementiri Vell, Teatre Modern, Pl. de la Vila, Parc del Fondo d'en Peixo, Pàrquing de l'estació de Renfe, entre d'altres... però tens raó, que una bona part de les activitats es fan al casc antic, per un tema d'infraestructures i per facilitar recorreguts.

  ResponElimina
 4. andy i lucas????i la resta de cartell????

  ResponElimina
 5. Pots consultar tota la programació a dalt a la dreta, a la icona dels "Actes de Festa Major", però entre d'altres: Pony Bravo, Delorean, Aias, La Troba Kung-Fü, Anna Roig et l'ombre de ton chien, Mazoni, La Frontera, Pastora, Mürfila...

  ResponElimina