dilluns, 26 de setembre de 2011

Darrera nit de música al pàrquing de l'estació

La darrera nit de concerts a l'escenari de La Capsa començava amb un plat fort, La Frontera. Un grup que ha marcat el so d'una dècada i que, més enllà de El Límite, han teixit un directe capaç de connectar amb tothom, amb un so impecable i una proximitat que ha sorprès gratament tant a escèptics com a convençuts.


El Llistó era ben alt però Pastora ha sabut dibuixar un nou recorregut dalt de l'escenari, un camí senzill però ple de detalls. I és que més enllà d'unes cançons humanes, quotidianes, sobre una base electrònica ben treballada i unes audiovisuals encisadores, Pastora ens ha portat a nous espais, a espais diaris en què sovint no parem atenció i que són la base per construir amb passió i frescura un directe que recordarem durant força temps.


Mürfila ha capgirat l'espai en poc menys d'un minut. La contundència de les guitarres i una posada en escena forta i segura ha seduït a coneixedors i descobridors d'aquesta proposta que s'escapa a qualsevol de les etiquetes amb què definir-la. I és que Mürfila distorsiona el món per fer-lo més humà, començant per ella mateixa.

Ha estat, per sobre de tot, una nit de contrastos rítmics, estilístics però totes les propostes han compartit un denominador comú, defensar amb garanties projectes musicals que tenen molt que aportar a l'escena de músiques actuals.

Vegeu les imatges dels concerts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada