diumenge, 25 de setembre de 2011

Diversitat en la segona nit de música de la Festa Major

La segona de les nits de Festa Major ha estat marcada per la diversitat quant a estils i propostes musicals que han passat per l'escenari de l'estació.


Finalitzades les proves de so, el recinte s'ha obert cap a quarts de nou i ja hi havia gent que esperava per poder entrar i ocupar les primeres files... L'ambient ha anat creixent a mesura que s'apropava l'hora d'inici d'Andy y Lucas i, la seva entrada a l'escenari no ha fet sinó acabar de posar a to al gran nombre de persones que s'han acostat a escoltar-los. Mica en mica han anat presentant els temes dels seus darrers treballs discogràfics i han fet parada i fonda en alguns dels èxits més coneguts com Son de Amores.

OneMiniDj ha estat l'encarregat de fer la transició entre les dues parts de la nit. Amb una sessió mestissa i diversa ha animat els incondicionals de l'espai que segueixen ballant a ritme del que calgui tot esperant l'arribada de la Rumba, la cúmbia i els sons més tropicals.

Vora la mitjanit la Troba Kung Fu estava a punt de començar un concert rumbero i mestís que, amb un directe fresc i divertit, ha estat capaç de connectar ràpidament amb la nombrosa quantitat de públic que esperava seguir la nit a cop de rumba, cúmbia, son i molta, molta calidesa... Alguns han escurçat la ronda de nit per poder gaudir de tot el concert de La Troba mentre d'altres s'han afegit en el darrer terç del directe.

Amb un públic entregat han entrat els Balkatalan experience. Aquest projecte de música i visuals que es va presentar per primer cop a La Capsa al 2008 torna a la ciutat després d'haver trepitjat els escenaris de mig món amb aquesta proposta gamberra, festiva i renovadora centrada en una sessió de música balcànica amb tocs gitanos, rumberos, hungaresos... Una mescla explosiva per ballar fins quasi les cinc de la matinada i que ha repassat clàssics i no tant clàssics amb unes visuals i una posada en escena molt propera i natural, capaç de retenir l'atenció i fer gaudir a tothom qui ha decidit acabar la nit en aquest espai de la Festa Major.

Demà segueix la música a la festa, més enllà de La Frontera, Mürfila o Pastora, el Fondo d'en Peixo acollirà diumenge propostes musicals ben interessants i que us recomanem seguir de ben aprop.

Vegeu les imatges de la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada