dilluns, 26 de setembre de 2011

La cirquera, un dels imprescindibles de la Festa Major

L'espai del Teatre de Carrer, la Cirquera, a la pl. de Pau Casals, any rere any es consolida com un dels imperdibles de la Festa Major.Les tres propostes d'enguany s'han desenvolupat amb un ple absolut.

Enguany, com ja va sent habitual es combinen artistes de diferents nacionalitats (Irlanda, Argentina, Aragó i Catalunya) que donen un ventall ampli de colors, formats i subtileses.

La proposta més golfa, va ser la de divendres a la nit, amb Murray Molloy (Irlanda) i Convictus (Catalunya). Murray Molloy va presentar un espectacle fora de tota lògica, atrevit i amb altes dosis d'humor. La segona actuació va ser la de Convictus, una troupe de clowns condemnats a mort que converteixen en humor la seva estança al corredor de la mort.

Diumenge, el relleu el van prendre Ale Risorio i Chacovachi. Dos pallassos argentins que ens van acostar a números d'humor. Ale Risorio ens va acostar a personatges diversos recorreguts per tots i totes les presents, des d'una vessant diferent. Chacovachi va fer riure al públic amb el seu humor mordaç i irreverent.


L'hora dels més petits ha arribat aquest matí, amb Claret Clown (Catalunya) i la cia. Capicua (Aragó). La primera proposta ens va aportar al món del clown més clàssic, mentre que la cia. Capicua ha desenvolupat un número ple de sensibilitat amb el seu trapezi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada