dissabte, 24 de setembre de 2011

Primera nit de música per Festa Major

Les Aias van ser les encarregades d'obrir la primera de les nits de música de la Festa Major del Prat a la carpa de La Capsa]. Amb un directe descarat i simpàtic, amb la frescura pròpia d'aquest grup barceloní van engegar motors mostrant alguns dels principis que les estan portant a actuar pels grans escenaris del circuït independent. Amb el seu gran hit A la pisicina, és on despleguen tot el seu encant compositiu. La seva música té també un matís punk Naïf que aporta una singularitat a la marca del pop Barcelona tan de moda actualment.

Un dels grups més valorats de l'escena independent actual són els sevillans Pony Bravo, que han agafat el testimoni de les Aias a l'escenari ubicat al pàrquing de l'estació. El seu tret distintiu és l'originalitat que escapa de qualsevol registre estanc o qualsevol definició rígida. La seva música és propera als sons del rock progressiu, acompanyada d'una veu privilegiada que arredoneix aquest estil tan particular i singular de la banda andalusa.... Potser d'aquí uns anys podem parlar d'ells com un dels grups que van aportar sons mítics d'una dècada, per ara, podem dir que la seva proposta musical ha sorprès i encuriosit a aquells qui han parat a escoltar temes com Noche de Setas o La Rave de Diós.


Delorean són sinònim de festa... La carpa s'ha mogut als ritmes de l'electrònica d'obrador, artesana i clara, amb un directe intens i captivador que ha estat capaç d'agitar els cossos dels presents seduïnt i convencent a tots aquells que venien amb ganes de festa. (La imatge adjunta és d'@adzabaleta).

Dj Luis Le Nuit ha estat l'encarregat de substituïr a Nosomosnovios dj's que no han pogut pujar a l'escenari de la Festa Major per problemes físics d'un dels dj's. Tot i la manca de temps, en Luis Le Nuit és un dels dj's més escaients per crear i improvisar sessions musicals, a mesura que sent com respira el públic i com es mou... I avui no ha estat una excepció perquè fins les 05:30h molts hem estat entregats a aquesta gran dosi de música que ens ha deixat la primera de les nits de Festa Major!

1 comentari: