dilluns, 14 de maig de 2012

Pensant en la Festa Major 2012


Al departament de cultura i joventut comencem a treballar en la Festa Major d'enguany, i tal i com hem fet els darrers anys ens agradaria comptar amb les teves opinions i suggeriments. Per això hem obert un espai de conversa al facebook de la Festa Major.

Durant els dies de Festa Major (entre el 28 de setembre i l'1 d'octubre) la ciutat s'omple d'activitats: concerts, cercaviles, el Pratifoc, circ, teatre, infantils, balls, el pregó i molt més!

Com t'agradaria que fos la Festa Major? Quin tipus d'activitats són les que t'agradarien que s'organitzessin? Què li falta a la Festa Major? Què et semblen els espais on s'organitzen les activitats? Amb tots els suggeriments recollits fins al maig, acabarem de tancar la proposta...

Anima't a participar-hi!

5 comentaris:

 1. Hi ha un cocert molt interessant anomenat Pop Tour que agrupa els ganrs noms dels 80-90 en un sol concert i son 2 hores i mitja d'èxits coneguts per tothom. A partir de 16000 euros amb noms com (Pablo perea, Carlos Segarra, Bernardo Váquez (The Refrescos), Tennessee, Amistadea Peligrosas...
  Aquí més info: www.deaceroproducciones.com

  ResponElimina
 2. Hola Marta,
  Gràcies per la proposta, l'hem recollida a la pàgina de facebook de la Festa Major.
  :-)

  ResponElimina
 3. Estic buscant concerts de Macaco per terres catalanes, i no en veig ni un!!!
  Seria un exit espectacular q crec arriba a tots els publics, ens agrada a tota la familia que som
  Seguidors de concerts desde fa temps i ara els meus fills de 6 i 2 anys flipan amb Macaco.
  Crec que arriba a tots els publics...
  Gracies

  ResponElimina
 4. Estaria molt bé que portesiu a Melendi, que ara esta fent una gira. Deixo el calendari, els dies de la Festa Major no té cap convert programat.
  http://www.melendi.tv/conciertos.aspx

  ResponElimina
 5. Melendi sembla bona idea, però siusplau, als concerts, que hi hagi cantants decents. I si pot ser, una mica de varietat per a que tothom estigui agust :)

  ResponElimina