dimarts, 24 de juliol de 2012

La dissenyadora del cartell de la Festa Major 2012

Encara que em dic Núria Inés, quan sóc un dibuix o dibuixo còmics sóc la Tinta Fina.

Els meus dibuixos els faig servir, abans que res, com un diari de tot allò que vull guardar del que vaig vivint.

Sempre he tingut aquesta mania de fer diaris i ja fa temps vaig començar a fer-los com petites historietes per que no podia explicar les coses que em passaven amb una sola imatge ja que moltes vegades les anècdotes s'allarguen en tres o quatre fases.

Vaig passar de fer aquests diaris personals a fer dibuixets pels col•legues i ensenyar-los als profes de Belles Arts... de fet, he acabat la carrera fa dos anys i un màster en produccions artístiques fa res... i si, no sé molt bé que fer amb cap de les dues coses.

De totes formes he anat fent histories. Aquí, al Prat, el primer que vaig fer "així conegut" va ser guanyar un concurs del Lloro amb un còmic: les "kitchens with legs". Després vaig participar de la flashmob que es va fer al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa i vaig fer un parell de dibuixos pels melodies de La Capsa com el còmic de "todas las frutas quieren ser melones". L'any passat em vaig presentar a la convocatòria artística que es feia des de la sala d'art Josep Bages i al setembre, per la Festa Major passada amb més gent com el Gabri Guerrero, les charito Calambre i l'Anna Moreno varem presentar l'expo E.P.0.1. (Etapa de potència 1)

Amb els projectes artístics que vaig fent intento anar exposant-los, l'última exposició va ser "POGO" a l' Arts Santa Mònica, amb els companys del màster de Produccions.

Per la Festa Major del Prat vaig preparar un dossier i unes propostes de cartell seguint la idea que explicava al principi dels diaris. Són tot d'imatges i personatges que he conegut, he vist o he viscut durant les festes majors pratenques i que ens donen la benvinguda els dies de festa durant els quals ells tornaran a "envair" el Prat per quedar-s'hi mentre hi hagi gresca.


Núria Inés (@tinta_fina)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada