dimecres, 26 de setembre de 2012

Clic Prat 2012

Enguany és la 10a edició del Concurs Fotogràfic de la Festa Major, el Clic Prat. 

Des de fa 10 anys el Centre Cívic Jardins de la Pau amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica Prat organitzen aquesta activitat que va començar com a gimcana i fa algunes edicions s'ha convertit en un concurs de fotografia, evolucionant, des dels inicis només amb categories analògiques, a situar-se en el món de les càmeres digitals, i enguany incorporant una nova categoria per als instagramers de la ciutat.

"Monstra'ns la Festa Major" és el motor del concurs. Construir a través de moltes mirades la festa, amb imatges que reflecteixin les experiències viscudes durant aquests quatre dies a la ciutat. Així doncs, us convidem a que entre el 28 de setembre i l'1 d'octubre, alhora que gaudiu dels actes de la Festa Major, traieu les vostres càmeres a passejar, per captar les millors imatges!

La nova categoria, "Clic Prat mòbil", pensada per als instagrammers de la ciutat, ens convida a compartir les fotos a instagram amb el hashtag #clicprat Les fotos amb més vots, seran les seleccionades perquè el jurat emeti el seu veredicte.

A banda del Clic Prat mòbil hi ha tres premis (entre els 200€ i els 100€).

Tothom és convidat a participar presentant un màxim de cinc fotografies en format digital (5 megapíxels) fins al 8 d'octubre a través de la web del centre cívic.

Al novembre, totes les imatges es podran veure a la sala d'exposicions del Centre Cívic Jardins de la Pau.

No et perdis la galeria #clicprat d'instagram amb les primeres imatges!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada