dissabte, 29 de setembre de 2012

Comença la Festa Major

La Cercavila d'inici de la Festa Major ha començat puntualment amb la plantada de les figures del bestiari a l'avinguda de la Verge de Montserrat i com marca la tradició, la xaranga de la Casa de Aragón del Prat ha estat l'encarregada d'obrir camí fins a la plaça de la Vila.

Gran nombre de pratencs i pratenques han acompanyat a gegants, capgrossos, gegantons i diables en el seu recorregut.

A l'arribada a la plaça de la Vila, les diverses figures han entrat a la rotllana central per oferir a tots i totes les presents els seus més bonics balls. 

Els primers, els capgrossos de l'Escola del Parc, seguits dels reis, en Rotllà i la Griselda, amb els pagesos, Pere i Paulina, dels Gegants del Prat. A continuació l'aviador, Josep Canuda, i la geganta Eulàlia, que reivindica a la dona treballadora, acompanyats de la carxofeta i el Bernat, dels gegants del Delta de Llobregat. I finalment el Sisquet i la Carmeta de l'AMPA de l'Escola Mare de Déu del Carme i el Carles i la Sara de l'AMPA de l'Escola Charles Darwin. 

Un darrer ball, tots junts, amb la "Tarantel·la" de fons, ha donat pas als Diables del Prat. La plaça s'ha enfosquit per gaudir de la seva nit de llampecs. En acabar, la Sardana de la Festa Major cantada entre tots i totes ha donat pas al pregó!

Vegeu algunes imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada