dissabte, 29 de setembre de 2012

El pop electrònic envaeix la primera nit de la festa major

Els pratencs Sweater donaven el tret de sortida a l'escenari del pàrquing de la Renfe a aquesta Festa Major. Davant d'un repte així, aquesta banda local ha fet una posada de llarg a la ciutat,  a  l'escenari gran de la Festa local presentant en directe una mescla del seu primer, segon i també del futur tercer treball que veurà la llum en breu i en què fa un temps que treballen. La banda ha fet gala del seu estil propi en què mescla un pop íntim amb influències de Arcade Fire i que és capaç de crear grans himnes pop.


Després de Sweater ha estat el torn de Joe Crepusculo que ha fet un bon repàs al seu darrer treball discogràfic, El Caldero, acompanyat d'un gran directe que ha connectat, des de la senzillesa, amb totes les persones assistents sense oblidar els seus grans hits com ésto si que suena brillante, enséñame a amar i d'altres com el tema Fiesta Mayor que ha donat el tret de sortida al seu concert en honor a la #fmelprat ...

La Casa Azul ho ha donat tot dalt de l'escenari, oferint-nos més de dues hores d'un concert intens, vibrant i sincer. En Guille Milkyway ha fet un repàs a tota la seva discografia acompanyat d'una proposta audiovisual espectacular. En el marc del seu directe hi ha hagut moments de record per l'escenari de La Capsa per on va passar quan començava el seu projecte musical, pels volts del 2004. El directe de La Casa Azul és energètic en el sentit que el públic s'entrega al directe de la mateixa forma que el grup és capaç d'implicar-se en crear un directe colpidor i que deixa empremta i bones sensacions entre les nombroses persones que l'han gaudit, serà una d'aquelles nits per al record.

Els encarregats de tancar la nit han jugat també a casa i és que els dj's locals Jackie&Nuca són ja uns habituals de les festes locals de més anomenada i avui no han decebut amb una posada en escena treballada i una selecció musical exquisida que ha sabut despertar a les persones assistents i extreure'n totes les energies per omplir la carpa de l'estació d'una gran força amb què tancar la primera de les nits de Festa Major.

Però això no s'atura i demà la Carpa tornarà amb noves propostes musicals amb què sorprendre a aquells qui decidiu treure el cap i deixar-vos endur per la música!

Vegeu algunes imatges
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada