divendres, 28 de setembre de 2012

El Prat Ocult 2012


Èxit de participació a l'itinerari nocturn, El Prat Ocult, d'aquest any.

En aquesta segona edició l'arxiu municipal ha incorporat moltes novetats: un itinerari nou i representacions d'alguns fragments on els amics del Taller de Teatre Kaddish han donat vida a personatges, reals o ficticis, de la nostra història. 

L'arqueòleg pratenc Jordi Ramos ens va acompanyar explicant algunes de les històries i anècdotes del recorregut.  

Aquest itinerari guiat forma part de les activitats que l'arxiu desenvolupa per donar a conèixer la història de la ciutat, en aquesta ocasió fent èmfasi en els aspectes "foscos".
Anècdotes, llegendes i històries misterioses reals o no, que envolten la ciutat, han estat les protagonistes...

"La història del cura al que van clavar un punyal al coll, però que no va morir perquè l'excés de greix el va protegir; l'accident d'avió del no 7 del c. Prat; els carlins al Prat, històries de Can Saboia i l'entrada a les fosques al Cementiri Vell on respectuosament es van mostrar les tombes de Jaume Casanovas i l'alcalde Antonio Martín, entre d'altres".  

L'itinerari va començar a la plaça de la Vila i ens va portar pel pàrquing de l'Ajuntament (antic cementiri), l'església de Sant Pere i Sant Pau, la cripta, el c. Major, l'av. Anselm Clavé, el c. Prat i va finalitzar al Cementiri Vell.

Vegeu algunes imatges

2 comentaris:

  1. Me hubiera encantado asistir, lástima que tenga trabajo de noche....

    David M.

    ResponElimina