diumenge, 30 de setembre de 2012

La música planta cara a la pluja la darrera nit al pàrquing de l'estació

Tot i la persistent pluja que durant el dia ha fet suspendre alguns actes de la Festa Major, els concerts de la carpa de l'estació han pogut desenvolupar-se amb relativa normalitat. I és que les eclèctiques propostes recollides sota la carpa han servit per a que el nombrós públic aprofités de forma intensa la proposta musical, desafiant els contratemps meterològics.

La primera en pujar a l'escenari ha estat la Cordovesa India Martínez que, amb un gran nombre de fans incondicionals ha ofert un directe sincer que ha estat capaç d'enganxar als fans des de la primera nota.

Al mateix temps que India Martínez acollia als nombrosos fans, el grup sevillà Las Buenas Noches, -programat inicialment al Fondo d'en Peixo- ha ocupat la Torre Muntadas. La mescla exquisida de folk i psicodèlia d'aquesta banda ha seduït a un grup reduït de pratencss que s'han atrevit a descobrir aquesta jove proposta que té molt a mostrar als escenaris. Esperem poder gaudir-los de nou i ben aviat a la nostra ciutat perquè la trentena d'agosarats presents han gaudit d'un concert impressionant, captivador i esplèndid que cal retornar a la ciutat

Avui era també un dia de posada de llarg per al Dj local Pakirrin que s'estrenava a l'escenari gran de la Festa Major fent dues sessions entre la Índia Martínez i els Mojinos Escozíos acompanyat per un grup de fans incondicionals. Les seves sessions eclèctiques i diverses han funcionat com un enllaç ideal entre les bandes.

Ja a la mitja nit ha arribat el moment dels Mojinos Escozíos que, amb un públic divers i entregat, ha demostrat perquè porten més d'una dècada damunt dels escenaris. L'humor, l'energia i el dinamisme fa d'aquesta banda inclassificable una de les propostes més adients per una nit de Festa Major capaç d'atraure a gent diversa amb l'únic objectiu de compartir una estona d'humor i bona música.

Després de la segona de les sessions de Pakirrin Dj arriba el torn dels Se Atormenta una Vecina que han esgotat a tothom de tant ballar, amb un directe non-stop i, com ells bé han resumit, "como si no existiera mañana" i és que aquesta gran orquestra, amb secció de vents incorporada, s'han fet molt grans i han estat capaços de compartir molta energia amb el nombrós públic del pàrquing de l'estació.

Que el temps no sigui mai un problema per a la música, i avui això, al pàrquing de l'estació, s'ha acomplert amb majúscules. Només esperem que demà surti el sol i la música segueixi omplint la ciutat!


Vegeu algunes imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada