dissabte, 29 de setembre de 2012

La pluja esguerra el primer dia de la Festa Major

La pluja s'ha fet present i constant durant tot el matí de dissabte, obligant a suspendre gairebé tots els actes de la Festa Major. Les matinades gralleres i la inauguració de l'exposició "Pinzellades d'Història" al Centre d'Art Torre Muntadas, són dels pocs actes que s'han pogut salvar.

En relació als actes de la tarda:
· La XX Mostra de Folklore de la Casa de Aragón, a la plaça de Louis Braille, a les 17 hores queda suspesa
· Les danses tradicionals dels Picacrestes, a la plaça de la Vila, a les 17 hores, queden suspeses
· El ball amb l'orquestra Damian's Group, al passatge Martí Pinyol, a les 17.30 hores, queda suspès.
· Els concerts de tarda del parc Fondo d'en Peixo, és a dir, el Concert de Pau de Nut i Pirats Sound Sistema es suspenen. El concert de nit de Las Buenas Noches es trasllada al Teatre Kaddish al Centre d'Art Torre Muntadas, a les 22.30 hores.
· La Trobada Castellera, a la plaça de la Vila, a les 18 hores, queda suspesa.
· L'actuació de circ, de la cia. Viceverso "Circ Hula", prevista per a la plaça Sant Jordi, es trasllada a la mateixa hora, les 18 h, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa.
· "Comença l'espectacle" que s'havia de realitzar a les 18 hores, a la plaça de la Remodelació, es realitzarà a la mateixa hora al Gimnàs de l'Escola Jaume Balmes, cal entrar per la Copa (c. Guadalquivir).
·  El Concert de la Banda de Música de l'Associació Musical del Prat, previst per realitzar-se, a les 19 hores a la plaça de Pau Casals, en cas de pluja es realitzarà a l'auditori del Centre Cultural Torre Balcells.


A les 20 hores informarem sobre la situació de les activitats de nit, però confirmem que els Concerts de India Martínez, Mojinos Escozíos, Se Atormenta Una Vecina i DJ Pakirrin es realitzaran a les hores previstes a la carpa de l'espai Capsa al pàrquing de l'Estació de Renfe.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada