dijous, 20 de setembre de 2012

Salutació de l'alcalde

Ball i festa

Arriba la Festa Major del Prat, just acabat l'estiu, quan tot ha de tornar a la "normalitat" i entrem en la quotidianitat del mes de setembre amb ànims renovats. Malgrat la situació difícil que ens toca viure, hem de ser optimistes i utilitzar tots els recursos al nostre abast per gaudir dels bons moments. Un mitjà infalible és el bon humor, aquest estat satisfactori que ens proporcionen la conversa amb els nostres amics, els riures entre el veïnatge i els balls a les places i parcs de la ciutat. Aquesta oportunitat de fer comunitat ens la brinda cada any la Festa Major. I està a punt de començar!

Hem hagut d'adaptar-nos a la situació actual i hem hagut de reduir pressupost, però ho hem suplert amb més imaginació i ganes de fer-ho passar bé. En el programa, no hi tindrem noms gaire coneguts, però sí que hi tenim un ampli ventall d'activitats perquè tothom es pugui divertir. Ballarem molt, escoltarem havaneres, farem esport, veurem circ, gaudirem del Pratifoc, dels gegants i de la trobada castellera...

Tota aquesta oferta, la trobem resumida en l'alegre cartell de la Festa Major, que aquest any ha creat Núria Inés, coneguda com a Tinta Fina, una jove dissenyadora pratenca que s'està obrint camí en el món artístic. Al Prat hi ha molt talent i moltes iniciatives artístiques, i volem fer-les participar en les activitats del municipi.

I recordeu que teniu cada cop més eines digitals a l'abast per poder participar en els esdeveniments de la ciutat i seguir-los al dia. Aquest any l'Ajuntament ha creat una web optimitzada per a smartphones i tablets que encara ho fan més fàcil.

Sortiu al carrer i divertiu-vos tant com pugueu!

Molt bona Festa Major, pratencs i pratenques!


Lluís Tejedor
L'alcalde

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada