dissabte, 29 de setembre de 2012

Un pregón con acento pratense

Toni Texeira i Jaime Fuentes, capitans del primer equip de l'AE Prat han estat els pregoners d'enguany a la Festa Major.

El seu pregó ha estat emotiu i ha posat l'accent en les seves vides viscudes a la ciutat. Han recordat la seva infantesa a l'escola Jacint Verdaguer, les seves visites als espais naturals del Delta i el Cine Capri, entre d'altres.

Un altre dels accents del pregó ha estat la seva experiència esportiva primer al camp de futbol del Fondo d'en Peixo i posteriorment al Sagnier. Així com  els valors apresos en el futbol: l'esforç, la responsabilitat o el treball col·lectiu i el respecte als oponents.

El pregó ha finalitzat recordant el motiu pel qual l'han estat escollits per a ser protagonistes d'aquest acte, són els representants de l'equip de futbol pratenc que ha aconseguit pujar a la Segona divisió i actualment juguen la Copa del Rei, i han demanat a pratencs i pratenques que els acompanyin en aquesta nou repte!

"Viva la gente del Prat", "Viva la Fiesta Mayor" i "Viva El Prat", acompanyats dels aplaudiments del públic han donat inici al focs d'artifici i a la Festa Major.


A continuació adjuntem el pregó, el podeu llegir o escoltar, vosaltres trieu:Vegeu algunes imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada