dilluns, 1 d’octubre de 2012

Circ i Teatre, tot un èxit de la Festa Major


La Cirquera o teatre de carrer ja s'ha convertit en tot un clàssic de la Festa Major. Ubicada a la plaça de Pau Casals, el públic ha omplert les grades en totes tres sessions: la golfa, divendres nit; la de diumenge per a tots els públics i la de dilluns al matí per al públic infantil. 

Acrobàcies, malabars, teatre gestual, música, en definitiva circ i molt d'humor, que han cercat la participació del públic en la majoria dels espectacles.

A l'escenari de la plaça de Pau Casals s'han presentat acròbates i payasos d'aquí i d'arreu: Wilbur (Alacant), Malabreikers (Madrid / Brasil), Gròmic (Bèlgica), Los Caneca (Catalunya / Argentina),El Gran Gabini (Catalunya) i Tandarica Circus (Catalunya).
Santi Millán amb el seu espectacle "Santi Millán Live" ha donat el tret de sortida a la programació de teatre, música i dansa de la temporada setembre -desembre 2012 a la ciutat.

Un espectacle desenfadat, ple d'humor i de música, que se'ns dubte va fer passar una molt bona estona a un Teatre Modern amb les entrades exhaurides.

Vegeu algunes imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada