dimarts, 2 d’octubre de 2012

Diversitat d'estils a les músiques al parc del Fondo d'en Peixo

Les músiques al parc del Fondo d'en Peixo han estat un dels espais que han sofert més les pluges de dissabte. El mal temps va obligar a cancel·lar tres dels quatre concerts previstos: els pratencs Flaming Shakers, el violoncel·lista Pau de Nut i Pirats Sonud Sistema. El darrer concert previst, el dels sevillans Las Buenas Noches es va poder realitzar al Teatre Kaddish, el Centre d'Art Torre Muntadas, la seva barreja de folk i psicodèlia va captivar al reduït grup de persones que es va acostar.

Finalment, diumenge, el sol va sortir a la Festa Major i el parc del Fondo d'en Peixo va reprendre el seu esperit familiar i de descoberta de músiques. En aquest sentit als migdies vam poder gaudir de les recomanacions musicals que pratencs i pratenques han realitzat a través del projecte #366cançons de La Capsa. 366 cançons per a 366 dies.

A les 18 hores, l'escenari es convertia en l'espai per la Festa Gnawa Catalunya, que ens va fer viatjar a través dels seus sons al Magrib. A continuació, era el moment de la rumba, el ventilador i les ganes de ballar amb els Rumba Tarumba. Finalment, a les 22 hores, Fugados de Alcatraz  prenien l'escenari per fer-nos ballar amb versions dels grans èxits de tots els temps.

I arriba dilluns, amb el vermut ha estat el moment del grup pratenc Bohemios Autorizaos, que amb la seva alegria i força donaven el tret de sortida al darrer dia de les músiques al parc. Entre el públic David Carabén, que a darrera hora pujaria a l'escenari amb Mishima.
Arribada la tarda, era l'hora del funk, el rock i el blues amb Chino & The Big Bet, que han entusiasmat el públic. I per finalitzar les músiques al parc, Mishima, que ens ha fet gaudir d'allò més amb un recorregut per la seva discografia, amb especial atenció al seu darrer disc "L'amor feliç".


Vegeu algunes imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada