dissabte, 28 de setembre de 2013

Bongo Botrako i La Pegatina deixen el llistó ben alt


L'estiu es resisteix a marxar i entra de ple a la Festa Major. I és que la nit de divendres a la carpa de La Capsa] ha estat una de les nits més càlides de tempertura però també per la gent i l'ambient viscut al pàrquing de l'estació.

Bongo Botrako donava el tret de sortida a les músiques de la Festa Major i ho feien amb l'entrega i el ritme que caracteritza el seu directe. La nombrosa gent que s'ha acostat als concerts s'ha entregat a la proposta des del minut zero... Els bisos ens han deixat els grans hits de la banda com Eh Chipirón! amb la col·laboració de membres de La Pegatina, Revoltosa o la versió rumbera de Volare!

La Pegatina tenen ja un projecte més que consolidat després de deu anys damunt dels escenaris però segueixen donant-ho com si fos el primer dia o potser l'últim.. Ja havien estat al Prat amb La Capsa oberta però avui La Carpa ha viscut una d'aquestes nits màgiques estil La Pegatina. I, a més de repassar el seu darrer treball Eureka i els seus grans hits, ens han convidat a retrobar-nos amb ells amb La Capsa oberta: ¨la propera a La Capsa¨ han dit. Prenem nota!

DJ Panko ha sortit amb un ambient caldejat i amb bones energies. La seva sessió de world music fa de qualsevol mescla una barreja possible i ha aconseguit acabar ben amunt amb la primera de les nits a la carpa. Mentre ell segueix punxant i donant-ho tot només podem encoratjar-vos a agafar forces per retrobar-nos demà a La Carpa, tan de bo sigui una nit tan especial com la d'avui!


Vegeu algunes imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada