dilluns, 30 de setembre de 2013

Circ, humor, fantasia i molt més... Això és La Cirquera!!

Com cada Festa Major, la plaça de Pau Casals es transforma en un gran escenari de circ. Companyies reconegudes a tot el país fan somriure a grans i petits. Un any més l'espai s'omple de gom a gom per gaudir de magnífics espectacles.

Divendres a la nit, després del Pregó i els focs, les grades de la Cirquera ja es començaven a omplir de moltes persones amb ganes de gaudir de la Cirquera més golfa. 
El niño del retrete amb la seva irreverència, i ganes de provocació es va guanyar el públic. A continuació, arribava l'hora de les acrobàcies i la comicitat de "Torpeza Rítmica".

Diumenge a la tarda, tornava la Cirquera amb una proposta més familiar. Els presentadors Rodolfo i Rita, es convertien de nou en els amfitrions i donaven pas a La Bella Tour, dos pallassos totals, capaços de fer d'acròbata, mosso de pista, equilibrismes i fins i tot, si cal, d'acomodadors. A continuació, va sortir a la pista, la cia. LP Mix, amb el seu cotxe tunnejat per omplir la pista amb malabars, acrobàcies i molt d'humor.

I, finalment, dilluns, ha arribat l'hora de tancar l'espai del teatre de carrer de la Festa Major, i ho hem fet a lo grande. Primer, Pep Callau, un dels pallassos catalans de referència ha fet gaudir petits i grans, d'allò més. I a continuació Las Cossas Nostras, un duet artístic mig australià mig andalús, l'Amelia i en Kiki, que amb els seus esborrajats números posaven punt i final a La Cirquera d'enguany entre aplaudiment.

Vegeu algunes imatges:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada