dimarts, 24 de setembre de 2013

Clic Prat 2013

Amb la Festa Major, torna el Clic Prat i ja anem per l'11a edició. El concurs fotogràfic de la Festa Major està ben viu!!  
El Centre Cívic Jardins de la Pau i l'Agrupació Fotogràfica Prat ens proposen un concurs basat en el gaudi de la Festa Major. Hi pot participar tothom qui ho desitgi presentant un màxim de 5 fotografies abans del 6 d'octubre.
 
Les fotografies han de ser, sobre la Festa Major d'enguany, en format .JPG i la resolució mínima de la càmera ha de ser de 5 megapíxels. Per fer-les arribar, s'ha d'accedir al web, emplenar el formulari de participació i adjuntar-les-hi, estarà en funcionament a partir de divendres 27 de setembre.
 
El Clic Prat també vol que participin els intagramers de la ciutat! Si tens un smartphone, hi pots participar a través d'Instagram, amb el hashtag #clicprat. Les fotografies enviades a través d'aquesta plataforma participaran exclusivament a la categoria Clic Prat mòbil.
 
PREMIS CLIC PRAT
1r Premi: 200 €
2n Premi: 150 €
Clic Prat mòbil: 50 €
 
L'exposició de les fotografies tindrà lloc al Centre Cívic Jardins de la Pau, en el marc de la Fotofesta, del 19 d’octubre fins al 29 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada