dilluns, 30 de setembre de 2013

Dies de música, dies de festa

Com ja va sent tradició, l'espai de Músiques al Parc Fondo d'en Peixo, ha esdevingut un lloc de trobada clau dins la Festa Major. Durant els quatre dies de festa han estat molts els concerts i també els actes que han succeït al parc.

Dissabte les Músiques al Parc funcionaven al 100%. Hot Carajillo's Happy Band va començar a l'hora del vermut amb bon swing ambientant l'espai fins a l'hora de dinar. Les carxofes del Prat van ser les encarregades de cuinar una gran paella pel dinar popular que va quedar d'allò més bona.

Just desprès dels cafès i migdiades The Free Fall Band van donar la benvinguda a la tarda. Aquest jove grup va presentar el seu primer disc d'un pop elegant i suau. A continuació, l'Orquestra Festuc va animar la festa amb cançons molt ballables i amb molta marxa. Finalment, Maika Makovski, va deixar a tots i totes bocabadades amb una preciosa veu i una posada en escena més que elegant.

Diumenge va ser dia del funk, soul i r&b. The Slingshots van donar el tret de sortida amb molta energia. The Black Beltones van portar un so més suau amb temes clàssics de l'època daurada de la música negra. I FunkyStep amb les impressionants The Sey Sisters van tancar el dia amb un concert ple de ritme, grans hits i un públic entregat al ball que omplia l'espai davant l'escenari.

Dilluns, últim dia de Festa Major, les Músiques al Parc han despertat amb el concert de Buenmojo. Un concert ple d'artistes pratencs convidats a compartir escenari a l'hora del vermut. Hem pogut gaudir de: Carles Badal, Fosi Barry, Rober "CorreKmins", Àlex Alonso, Toni Rossellò, Iván López Paz, Pedro Pina, Willy "Pigmy", Mónica Escrig, Xavi Alías, Eli Martín, Vnesa Martínez, Bitxe i, Buenmojo, és clar.    

A mitja tarda, D'Callaos ha mostrat la seva llarga trajectòria sobre els escenaris amb un públic entregat.

I finalment, Els Catarres per tancar les músiques al parc. Aquest grup, han estat un dels que ha participat en el concurs de facebook "Els artistes frec a frec" que durant els dies previs es va dinamitzar al fb de la Festa Major. A l'hora del cafè, els guanyadors del concurs amb els seus acompanyats han pogut gaudir d'una estona parlant amb els músics.

Puntualment a les 20 h, Els Catarres han posat el punt final de les músiques al parc d'aquest any, i amb ell la Festa Major, amb molt de públic que ha gaudit d'allò més amb les seves cançons.

Vegeu algunes imatges dels concerts:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada