diumenge, 29 de setembre de 2013

Diversitat i ritme a la carpa de l'estació, una gran nit!

La segona nit a la carpa de l'estació ha estat marcada per la diversitat i per una aparent desconnexió de ritmes i propostes musicals que han connectat i enllaçat amb gràcia. 

Donava el tret de sortida Camela, una banda generosa on les hi hagi, plena de carisma i de savoir faire tant dins com fora dels escenaris. Més enllà de la qualitat musical que avala el seu projecte, Camela són l'entrega i l'alegria. El seu repertori ha recollit el bo i millor de les seves cançons sabent donar als seus fans allò que esperaven, hits i connexió des dels primers compassos.

Amb el pàrquing de l'estació ben ple arribava Jose AM, Dj pratenc que va començar a la ràdio de La Capsa a mitjans dels 90 i que avui és un dels referents de màxima FM. La seva actuació s'ha dividit en dues parts, a la primera ha tirat de la ràdioformula per seduir a tothom i fer un trànsit als Boney M mentre que a la segona s'ha deixat anar amb una sessió més personal, marcada pel techno fent del pàrquing una gran disco.

Boney M ha aplegat un públic divers. I és que generacions distants han trobat a la carpa i en Boney M un llenguatge comú, el de les nits festives i ballables marcades pels grans hits que avui ens han regalat. I és que les essències de la música disco han envaït la crpa amb el repàs als grans hits de la banda que un dia va liderar Boby Farrell.

I estem tancant la nit amb Raggatunning. Una banda tan desconeguda com golfa, de les més gamberres que han passat per l'escenari, omplint de cançons ballables i fresques la carpa de l'estació. Un projecte musical desacomplexat, fresc i impossible (de los inhumanos a Los Diablos) que ens fa moure els peus sense parar.

A la carpa encara estem ballant i acabant la nit però de ben segur recordarem la gran quantitat de persones que hem gaudit de bons moments en aquest espai durant aquesta Festa Major, i no per les quantitats sinó per moments petits i insignificants que faran, de ben segur, que recordem aquestes nits com grans nits de Festa Major. I és que tots tenim moments mítics per Festa Major... quins han estat els vostres?

Vegeu algunes imatges de la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada