divendres, 6 de setembre de 2013

Salutació de l'alcalde

Festa per a tothom
Les circumstàncies manen i tots i totes ens anem adaptant a les noves situacions. Això és el que ha fet l'Ajuntament a l'hora de programar i destinar recursos a la Festa Major del poble. Per una part, tenim menys pressupost dedicat a la Festa Major ja que, com hem anat dient en altres ocasions, el principal repte de l'Ajuntament és estar al costat de les persones més necessitades i que més estan patint aquesta crisi injusta. Per tant, el que s'assigna a unes partides de caire social s'ha d'ajustar per una altra banda. Així doncs, aquesta Festa Major s'ha optat per prescindir de grans noms de l'escenari musical, amb uns caixets elevats, i s'ha escollit grups més adients per als nostres ajustos pressupostaris, però no per això menys divertits i interessants. Aquest any, més que mai, podrem alliberar adrenalina ballant i ballant en els diversos escenaris, amb diferents artistes i estils, i fins i tot de diferents èpoques.

Iniciarem la festa amb els concerts de La Pegatina i Bongo Botrako, música amb gran contingut de mestissatge i parranda, que farà moure els més joves. Igual d'animat serà, per als més "carrosses", recordar les nits discotequeres amb els sons de  Boney M.
Els Catarres, per als seguidors del folk pop català, i Camela, per ballar al so de la technorumba, seran unes altres de les opcions que tindrem. També podrem ballar agafats en el ball de parelles, un clàssic sense el qual la festa no seria el mateix i que aquest any es trasllada al Fondo d'en Peixo i serà gratuït.

I el pregoner? Segur que tothom l'acollirà amb calidesa i estimació, ja que és un dels pratencs més implicats en la vida de la ciutat, un personatge que porta el nom del Prat per molts platós de televisió i escenaris de cinema. Es tracta de Lolo Herrero, actor, director i autor amb una carrera ascendent i cada cop més popular.

I parlant de la creativitat que hi ha a la ciutat, ens hem de referir a la imatge de la Festa Major d'enguany: un cartell que ha sortit de la imaginació i de la força juvenil de Mario Sánchez, un noi que s'obre camí en el complicat món del grafisme.
Tot plegat, uns dies de festa per acabar l'estiu i passar-ho bé.
Us desitjo a tots i totes molt bona Festa Major!

Lluís Tejedor
L'alcalde

1 comentari:

  1. Bona Festa Major al Pratencs !!! i als de fora que hi vingis, també, evidentment, encara que he trovat a faltar, en aquest escrit o manifest, la menció de les diferents entitats del Prat que paticipipen, com cada any, en aquets event tant nostrat.
    Salut al participants en totes les activitats programades

    ResponElimina