diumenge, 29 de setembre de 2013

Una jornada Castellera memorable!!

Des d'una hora abans de la trobada castellera, els colors lila, blau i rosa de les colles protagonistes de la jornada s'han fet presents a la plaça de la Vila.

Enguany, la colla amfitriona del Prat, els Castellers de Cornellà han convidat els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa a compartir amb tots nosaltres aquest dia tan especial.

La jornada ha començat amb una reivindicació dels valors dels castellers (sacrifici, solidaritat...) i un recordatori vers el nomenament, al 2010, dels castellers com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco.

A continuació han entrat les tres colles amb els pilars caminants i s'han desenvolupat les tres rondes, on s'han fet els següents Castells:

1a ronda:
· Castellers de Cornellà han descarregat un 4 de 7 amb folre
· Capgrossos de Mataró han descarregat un 3 de 6
· Minyons de Terrassa han descarregat un 2 de 8 amb folre

2a ronda:
· Castellers de Cornellà han descarregat un 5 de 7
· Capgrossos de Mataró han descarregat un 2 de 8 amb folre
· Minyons de Terrassa han descarregat un 5 de 8


3a ronda:
· Castellers de Cornellà han descarregat un 4 de 7
· Capgrossos de Mataró han descarregat un 4 de 8
· Minyons de Terrassa han descarregat un 9 de 7


Finalment, els Castellers de Cornellà han fet un vànol de 5 i dos pilars de 4 per acomiadar-se. Mentre els Capgrossos de Mataró ho feien amb un vànol de 5 i els Minyons de Terrassa amb un pilar de 6 i tres pilars de 4.

Una de les novetats d'enguany ha estat la incorporació del jove pratenc Enric Bartra a la retransmissió de la jornada junt a Xavier Ibern, que han acomiadat entre forts aplaudiments aquesta gran actuació castellera.

Vegeu les fotos:També podeu verue el reportatge de elprat.tv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada