dimecres, 30 d’octubre de 2013

El resultat de l'enquesta de valoració de la Festa Major

A continuació, fem un resum, molt breu del resultat de l'enquesta de valoració sobre la Festa Major que es va obrir en acabar la mateixa. Enguany, 191 persones han volgut expressar la seva opinió sobre la Festa Major, a través d'aquest canal.

Les activitats en què han participat la majoria dels i les enquestades són les activitats musicals (26,5%), els actes de cultura tradicional (21%) i els actes d'inici de la Festa Major (21%).

En relació a les activitats musicals, a l'espai Capsa (pàrquing de l'estació de Renfe), els concerts que han tingut una valoració més alta, han estat: La Pegatina (22%) i Boney M (18%). Al cicle de les Músiques al Parc, han estat: Els Catarres (24%), FunkyStep & The Sey Sisters (17%) i a continuació Buenmojo (11%).

Respecte les activitats de cultura tradicional, el Pratifoc, torna a ser l'activitat més valorada (27%), seguit de l'Esclat de Festa Major (20%), la Trobada Castellera (16%) i la Trobada Gegantera (8%).

Entre la resta d'activitats apuntades a l'enquesta, el Piromusical torna a ser la més valorada (29%), seguida de El Pregó (14%) i El Prat Ocult (22%).

En relació als elements de difusió, el programa de mà torna a mostrar-se com l'element més utilitzat per a informar-se sobre les activitats de la Festa Major (30%) i les xarxes socials es consoliden com a espai d'informació (22%). La web optimitzada per a mòbil, en el segon any de vida, obté un 9% de les respostes.

Les eines 2.0 de la Festa Major, incrementen en 5 punts percentuals el grau de coneixement per part dels enquestats respecte l'any anterior, situant-se al 93% de les respostes. Entre elles, de nou, cal destacar la  pàgina de facebook de la Festa Major, amb un 34% de les respostes. A continuació es situen amb un 15% de les respostes cadascun: twitter, vinculat al hashtag #fmelprat i el bloc de la Festa Major. Instagr.am, una de les novetat de l'any passat, consolida la seva utilització es amb un índex de respostes del 12% (5 punts percentuals més que l'any anterior).

El perfil dels participants a l'enquesta: en relació al sexe, enguany el percentatge de participació de dones (52%) és superior al dels homes, invertint-se respecte l'any anterior. Segons la variable edat, el 62% dels enquestats tenen entre 21 i 40 anys, essent els joves entre 21 i 30 anys els que més participen a l'enquesta (33%).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada