divendres, 25 de juliol de 2014

Toni Garcia és el pregoner de la Festa Major 2014

Toni García és pratenc per definició, es dedica professionalment al món de l'animació i la seva veritable passió és l'art i el dibuix animat.

Format, des de ben jovenet, a l'Escola d'Arts del Prat, té una llarga trajectòria com a publicista i artista freelance fins que participa a Peraustrínia 2004, de Fermí Marimón PC, un dels experiments més interessants de la història de l’animació espanyola i catalana.

Poc temps després col•labora com a guionista il•lustrat i il•lustrador a BRB Internacional treballant per les sèries: El Retorno de D’Artacán, Las 1001 Américas i Cobi. Molt aviat s’incorpora definitivament a l’empresa com a director creatiu i d’art i desenvolupa sèries com Mortadelo & Filemón, Teo, Willy Fog 2, La Banda de Mozart, Nico, Fantaghiró, Yolanda, Academia de Gladiadores i Zipi & Zape.

En els últims temps ha dirigit en primera persona la sèrie Hombre Invisible i es concentra a continuar assumint la Direcció Creativa i Artística del grup BRB i Screen21, des d’on ha seguit i vertebrat la irrupció de projectes com Khuda-Yana, Bernard, The Imp, Angus & Cheryl, Papawa, Suckers, Zoobabu, Kambu i Canimals. Actualment els seus esforços es centren en tres sèries d’animació:Mica, Filly i Invizimals.

És president de l’Associació d’Amics de l’Art del Prat i col•labora activament amb d’altres associacions i entitats culturals pratenques.

Foto de Juan Antonio García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada