dissabte, 27 de setembre de 2014

Divendres de festa a la carpa de l'estació

Los Bohemios Autorizaos obren la primera de les nits a l’estació. Després de quatre dies de muntatge de la carpa, els ritmes rumberos i mestissos d’aquests pratencs envaeixen el pàrquing de l’estació de la Renfe. La Festa, la seva actitud i el fet de jugar a casa fan d’aquest un concert especial.  

Als volts de 2007 ja van actuar a Festa Major, al camp de futbol de Fondo d’en Peixo. Llavors eren joves que començaven i que amb nervis i il·lusió van fer uns temes abans que actuessin uns referents per ells. Ara, 7 anys després, han conquerit l’escenari gran amb la maduresa i l’experiència d’una trajectòria singular però amb la mateixa il·lusió i entrega.
Complicitat amb les persones que s’han acostat a veure’ls, frescor i espontaneïtat des del minut 1 i fins el final. Fins i tot quan una corda de la guitarra se'ls ha trencat han demostrat que tenen molt que ensenyar, que són molt més que un hit i que la seva complicitat tocant és, en definitiva, la seva millor arma.
Canteca de Macao són uns veterans. L’ambient ja estava animat a la carpa i fora en què molta gent es retrobava i donava el seu personal tret de sortida a la Festa. L'estació facilita que tothom pugui viure i compartir molts diferents moments en un únic espai.
Després de més de 10 anys damunt dels escenaris, els Canteca segueixen desprenent una màgia i una alegria contagiosa, que omple l’ambient de color i ritmes diversos que fan confluir en les seves cançons. Són capaços de fer mescles impossibles, de la cúmbia a versionar a Fangoria sense perdre un gram de frescura.

La Fundación Tony Manero venen ja amb les piles posades de casa. Tot just fa tres dies que han presentat Superficial, el seu nou disc després d’uns anys de silenci i l’energia els desborda, ens la regalen en un homenatge en majúscules a la Festa i el ball. Missatge captat a la primera, el públic que segueix omplint la carpa no pot parar de moure’s amb els ritms disco i electrofunk d’aquesta banda mítica de Barcelona que, a més dels seus nous hits ha tancat el concert amb temes com súper sexy girl. Ells segueixen garantint nits glorioses a les pistes de ball de casa nostra, no és una qüestió de quantitat sinó de qualitat i entrega i a ells d'això els en sobra!.

La primera de les nits de la Festa Major acaba però deixa el llistó alt. Carregueu les vostres bateries que demà seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada