dilluns, 29 de setembre de 2014

La Cirquera plena de gom a gom

La Cirquera, l'espai de circ i humor de la Festa Major, s'ha desenvolupat amb un ple total en la sessió de divendres i dilluns al matí. Malauradament, la sessió de diumenge vespre, es va haver d'anul·lar a causa de les pluges.

Com cada any, hem pogut gaudir d'artistes de diferents procedències (Argentina, Brasil, Andalusia i Catalunya), que han donat diferents colors i textures a aquest espai.


Ha estat tot un honor comptar amb Paco Enlaluna com a presentador de la Cirquera, molt conegut en el camp de la música, però a la vegada també monologuista, guionista i actor. Un artista polifacètic amb tota regla que ens ho ha fet passar d'allò mès bé.
El divendres nit, l'artista argentí Fer Catastrofer ens ha fet riure de valent convertint-se en un pallasso boxejador que perd totes les batalles. Com a company d'escenari, el Gran Dimitri ens ha sorprès i meravellat amb un espectacle amb habilidosos trucs de màgia, amb l'ajuda i implicació del públic.


Fer Catastrofer. Foto de Sergi Ramos

El Gran Dimitri. Foto de Sergi Ramos


Les intenses pluges del diumenge han obligat a suspendre l'actuació d' Eddy Eighty i Mabsutins.

Però el relleu l'han agafat amb força les companyies Circ Los i els Circumbilics, que ens han fet gaudir de la màgia i l'emoció dels espectacles de circ, amb els arriscats números d'acrobàcies, malabars, equilibris i un munt de bon humor.

La Cirquera, un any més, es consolida com a espai de teatre de carrer, proper i de qualitat, que agrada a tots els públics.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada