dimarts, 23 de setembre de 2014

L'Aparador de Festa Major ve carregat de novetats

El diumenge, 28 de setembre, de 10 a 20 hores, la plaça Pau Casals acollirà l'Aparador de Festa Major, el petit mercat d'art amb propostes creatives de disciplines ben diverses.

L'Aparador d'aquest any ve carregat de noves propostes.

A més a més de les habituals parades d'artesans de roba i complements, podreu descobrir projectes d'autoedició i disseny gràfic molt interessants: fanzines, enquadernacions artesanals i il·lustracions en diferents suports. Propostes elaborades amb tècniques ben diverses, que  que podreu conèixer i experimentar participant en algun dels tallers que tenim preparats durant tot el dia.

Per als més petits, un taller de recreació d'una batalla èpica, "Bronca Loca", a càrrec de Ediciones La China. Per a joves i adults, un taller d'estampació tèxtil, "Sarcha gris", a càrrec de Laboratorio de Serigrafía Ambulante, un taller d'enquadernació artesanal, a càrrec de Laia Codina, de Cucatraca, i un taller de serigrafia alternativa, a càrrec de No Estudio.

Els tallers són gratuïts i les places limitades. Si voleu participar, cal que escriviu un email a unzip@elprat.cat abans del diumenge, o bé us adreceu aquell mateix dia a l'espai de tallers de l'Aparador.

Perdeu-vos per l'Aparador a descobrir petites meravelles d'art, artesania i autoedició, realitzades a partir de materials i tècniques ben diverses (fusta, pintura, fils, llanes, paper, cartró, resina, sprays, argila etc...)


Us hi esperem! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada