dimecres, 10 de setembre de 2014

Salutació de l'alcalde


La Festa Major, uns dies per a l'alegria

Un cop més, donem la benvinguda a la Festa Major del Prat, l'esdeveniment més ciutadà del nostre poble. Com cada any, des de l'Ajuntament treballem perquè aquesta sigui una festa per a tothom, en què participi gran part de la ciutadania, des de les entitats implicades fins a les persones a títol individual que decideixen gaudir-ne.

La Festa Major és un munt de coses que fan possible que, un cop l'any, els pratencs i les pratenques de totes les edats i condicions es trobin als carrers i places de la ciutat per divertir-se, ballar, riure, gaudir de la festa... Són moments de relació, de trobada, de celebració col·lectiva, que ens ofereixen un parèntesi en les preocupacions de la vida quotidiana i ens col·loquen en un marc que ens facilita instants de felicitat.

En moments com l'actual, de crisi econòmica i d'esforços personals de moltes famílies de la ciutat, és quan més hem d'ajustar propostes i despeses, per tal que el pressupost municipal sigui equilibrat i segueixi posant l'èmfasi a disposar dels recursos necessaris per ajudar les persones que més ho necessiten. Però no hem de renunciar a ser una comunitat que tendeix a buscar els bons moments, l'alegria, i a gaudir-ne.

L'Ajuntament té també el deure d'establir marcs de relació i això implica crear activitats ciutadanes, ja siguin lúdiques, esportives, culturals..., com les que s'organitzen per la Festa Major. Enguany, el nostre conciutadà Toni García, president de l'Associació d'Amics de l'Art del Prat i col·laborador actiu en molts àmbits de la vida del Prat, hi donarà el tret de sortida amb el seu pregó des del balcó de la Casa de la Vila. Després de quatre dies de festa i d'un munt activitats, la Festa Major de 2014 acabarà amb l'espectacle piromusical tradicional.

Us desitjo a tots i totes que gaudiu d'aquests dies. Visca la Festa Major del Prat!

Lluís Tejedor
L'alcalde


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada