dijous, 18 de setembre de 2014

Torna el Prat nocturn!


Com a preludi a la Festa Major oferim per quart any consecutiu l'itinerari el Prat nocturn, dins del cicle El Prat ocult.

Aquest any es presenten novetats respecte a l'itinerari del 2013. El recorregut és totalment nou, excepte el punt de trobada que serà, com sempre, a la plaça de la Vila. L'itinerari seguirà una ruta nova amb espais i protagonistes diferents. Per això, si en teniu ganes, encara que hagueu fet el Prat nocturn altres anys, podeu apuntar-vos a l'edició d'aquest any i escoltar noves històries i descobrir nous personatges.

L'itinerari es farà els dies 24, a les 21 h, i 25, a les 22 h., per tal d'arribar a tot el públic interessat. El recorregut és el mateix els dos dies i la única diferència és l'horari.

El recorregut durarà aproximadament una hora i mitja. El punt de trobada és la Plaça de la Vila i començarem en punt, per aquest motiu us preguem puntualitat. Per motius d'organització, us agrairíem que us inscrivíssiu a l'activitat enviant un correu electrònic a l'adreça patrimonicultural@elprat.cat o trucant al telèfon 934782858. Ens és de molta utilitat saber el nombre aproximat de persones que vindran a la ruta.

Enguany tornem a comptar amb la col·laboració de l'historiador i arqueòleg Jordi Ramos i la participació del grup de Teatre Kaddish que ens recrearan diferents episodis històrics al llarg del recorregut.

Us recordem que l'itinerari nocturn forma part del cicle d'itineraris El Prat Ocult, teniu més informació a www.patrimonicultural.elprat.cat. També podeu fer servir l'aplicatiu per a smartphones, m.elpratocult.elprat.cat, que us ofereix diferents rutes per la ciutat i informació sobre elements i espais d'interès històric, als que podeu accedir a través dels codis QR que els identifiquen.
  
Us hi esperem!!

Prat nocturn, 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada